♥...♥Grup Hepsi Fan Sitesi♥...♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hürriyet gazetesi ropörtajı

2 posters

hürriyet gazetesi ropörtajı Empty hürriyet gazetesi ropörtajı

Mesaj  beros-gulos 15.12.07 14:53

Hepsi grubunun patlamasının nedeni ne sizce?

EREN:Herkeste farklı kokmamızı sağlayan parfüm karışımı sonucunda bir patlama yaşandı bence
YASEMİN:-Toplama bir grup olmadığımız ve ve çok sıkı dost olduğumuz içindir herhalde
CEMRE:Çok çalışkan ve farklı olduğumuz için.
GÜLÇİN: Bir ilk olmamız ,dans etmemiz (türkiye'ye bu anlamda büyük katkımız oldu, herkes bizden sonra dans eder oldu ,vokal grubu olmamız ,çok sesli şarkı söylememiz, değişik şarkılamızın olması,iyi klipler ve iyi işler yapmak için uğraş vermemiz.

Dördünüzün kimyası uyuyor.Sizce sebepleri neler?

E:Çok eski arkadaş olmamızın verdiği, birbirimizi çok iyi tanıma avantajımız var.Birbirimizle ilgili çoğu şeyi biliyoruz.
Y:Beraber büyüdüğümüz için bence.
C:Bir yastıkta kocuyoruz.Sonuç olarak aynı hayatı paylaşıyoruz.
G: Bu bir mucize değil.Olgunuz bir şekilde olduruyoruz ve uyduruyoruz.Yıllardır beraberiz,stratejiler geliştirdik.

Aşkın formülü sizce nedir?

E:Gözlerden ve bedenden çıkan o acayip şeyin(neyse artık o) yakalanıp tutulup kilitlendiği yer.
Y:Nabza göre şerbet bence.
G: Prenses+kurbağa+öpücük+büyü=aşk
C:Kızların hepsine katılıyorum bende.

En çok gitmek istediğiniz ülke hangisi?

E:İtalya, çünkü fotoğraflarından gördüğüm ve hakkında duyduğum herşey beni dahada meraklandırıyor.Ayrıca ailem dahil ,İtalya'ya her giden benim orayı çok beğeneceğimi söylüyor
Y:Hawaii.ah orası hep sıcak, en kötü 25 derece oluyo hava.Deniz ,kum ,güneş oh mis gibi yani.
C:Mısır'a gitmek istiyorum tarihi beni çok etkiliyor.
G: Rusya, Romanya gibi yerleri merak ediyorum

Seyahat etmenin en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz yanı?

E:Yeni bir yer göreceğim için çok heyecanlanıyorum.Çünkü her gittiğim yeni ülkede veya şehirde çok fazla yeni bilgiyle ve yeni fikirlerle geridönüyorum.Sevmediğim tarafı ise dönüşler.
Y:Valla bir yerlere gitmeyi seviyorum ama dünüşünü sevmiyorum.Giderken midem kötü olsa bile katlanabiliyorum ama dönerken çok huysuz oluyorum
C:Kendimi özgür hissediyorum, bu çok hoşuma gidiyor.Sevmediğim yönü ise sürekli çanta toplamak zorunda kalmak.
G: Kara yolunu tercih ediyorum, uçak yolculuğunu pek sevmiyorum farklı hayranlarla tanışmakta en güzel yanı.

Parayla aranız nasıl?en çok neye para harcarsınız?

E:En çok DVDfilmlere para harcıyorum.İkinci olarak giysilere hep kendime -yeter Eren artık bişeyler alma ,bu son diyorum ama olmuyor Çocukluğumdan beri iyi para biriktiriyorumçocukken bile hep kendi paramla istediğimi alma özgürlüğü yaratmıştım.Haata yaşım biraz daha büyüdükten sonra kendi paramla bütün bir yaz oradan oraya gezerek tatil bile yapmıştım.
Y: Para biriktiriyorum çünkü anneme ev alacağım.EN çok çantaya ayakkabıya ve sanırım benzine para harcıyorum.
C:Elime ne kadar para geçerse hepsini harcıyorum.BİLİYORUM KÖRÜ BİR ÖRNEK ama ne yapalım?Öğreneceğim.
G: Grupta en çok para biriktirenim ama çok da harcıyorum . Mesela küçük anahtarlık oyuncaklardan bende çok var.Dayanamıyorum her oyuncakçıdan 6-7 tane alıyorum ve onları çantama takıyorum.Bir de son zamanlarda topuklu ayakkabı hastalığı başladı.Bu sene giymeye yeni başladım, çok güzelmiş.

Sizin için çok özel olan bir şarkıdan bir kuple söylermisiniz?

E:I know the spades are the sword of a soldiers , I know that the clubs are waepons of war,I know that diamods mean money for tis art but that's not the shapa of my heart.
Y:Söylemesem
G: 1. Şarkı = ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem unnutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir acının insana kattığı değeri bilirim küsemem acıdan geçmeyen şarkılar birz eksiktir. 2. şarkı= benim küçük sevgilim ben sana neler yaptım kızdım sayfalarca onlar bilmez onlar bilmez yakarlr canımı sanki yoksun gibi sanki yalanmışız gibi
C:AKLIMA birşey gelmedi şimdi.

En sevdiğiniz spor hangisi?neden?

E:Aslında dalga sörfü ama türkiye'de dalga sörfü olmadığı için rüzgar sörfüve çocukluğumdan beri çok fazla istediğim ama dizimdeki sakatlık yüzünden ancak önümüzdeki yıl başlamayı ümit ettiğim snowboard.Öncelikle ikisininde kolay olmaması beni cezbeden şey.aYrıca sörf yaparken vicudun heer noktasını inanılmaz bir uyum içinde hareket ettirmeye çalışmak gerekiyor ve denge çok önemli.beni bu spora çeken en önemli şey.
Y:Yüzme. çünkü özgürsünüz.
C:Hepsini seviyorum seçemedim.
G: PEK SPORCU DEĞİLİM.Böyle bir soruda modern dans ,yoga,pilates derim hayatım bu.

Ergenlik döneminde yaşadığınız en büyük sıkıntı neydi?

E:Galiba ben ergenlik dönemini yaşamadım hatta sivilcelerim bile daha yeni yeni çıkmaya başladı sıkıntı hiç çekmedim.
Y:SİLİVCELERİM
C:öYLe bir sıkıntım olmadı.
G: PROTEİN ağırlıklı sağlıklı sporcu rejimi yapmak böyle bir yaşam tarzını benimsemek bana biraz sıkıntı yaşatmıştı

İçinizde en fotojenik olan kim?

E:BİLMEM siz söyleyin
Y:eREN
C:Yasemin
G: Yasemin diyeceğim ama dilim varmıyor çok komik çıkan fotoları var güncel hafızamda

Alıntı..
beros-gulos
beros-gulos
Geçerken Uğradım
Geçerken Uğradım

Kadın

hürriyet gazetesi ropörtajı Empty Geri: hürriyet gazetesi ropörtajı

Mesaj  yaseminci_betül 15.12.07 15:37

SAqAL..! bounce
yaseminci_betül
yaseminci_betül
Co-Admin