♥...♥Grup Hepsi Fan Sitesi♥...♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

şok oldmm!!!!!

4 posters

şok oldmm!!!!! Empty şok oldmm!!!!!

Mesaj  senos_eren 22.09.07 20:39

arkadaşlar bir yazı elime geçti mutlaka okutun
bunu bii kıs yazmış sitesine grçek olabilir okuyunuz!

Artık qercekLerı fark edın!Baska ınsanLarn pesınden surukLenerek bıse oLmz! Kendınız oLun artk!Ben kendım oLdm :] OnLar sızı sewıyor mu?!HAYIR!Yuzunuze ewet sewıyorum deseLer de?!Gecen gun kızLar setteLermıs guLcın: uf..Yne mı fanLar cemre: aynen abı yaa..taam reitinq fLn ama sıktıLar onLar yuzunden dızı cekımLermz aksıyor
.Yasemin:Aman zaten yuzLerıne ıkı quLerrz..Bızı onLar buraLar qetırdıLr..NpaLm katLancaaz..Eren:HakLsn Yasmn Bn o cete warya dıLek fLn..Onn dsında hıcbı fanı sewmıyorm.!DemısLer[BENDE BUNUN WİDEOSU WARDI]Sız boyLe yaparak onLara $ kazandırıosnz onLar paraLarı yıyoLar sz sefaLet ıcınde surunuyorsnz=)Artı hepımızın sorumLuLukLarı war..DersLermz..Tamam hepsıyı yıne sewın ama asırı manyakLk ıyı deqıLdr =) Umarım bu yazım bekLenıLen yerLere uLasr..Hepsıyı bu kadar çok sewmeyin çnki onlar sizi 1 qıdım bile sewmio..Tamam mı artı onlar paralarına bakarlar siz varmışsınız yokmuşsunuz umurlarında olmaz sizlere son sözüm BIRAKIN BU HEPSİYİ DİGER ÜNLÜLERİ KENDİNİZ OLUN VE BEN 12 YAŞINDA KÜÇÜK BİR KIZIM 16 YAŞINDA FLNDA DEĞİLİM,Yasmn beni tanımıo bitek max konserinde gördü BU YAZILARI KESİNLİKLE KENDİ İSTEGİMLE YAZIYORUM ZTN MSNMDENDE BTÜN HEPSCLERİ SİLDİM ARASTIRIP BULABİLİRSİNİZ......
SAYQILARIMLA:
DİPNOT:Onlar sizi sewmiolar bunu unutmaın sz ne yprsnz ypn sewmioLarrr..Tsk ederim..Kesinlikle kötü yorum yapabilirrsiniz..Site artk szn oLsn ben çekiliorum siteden herkese sewqilerrrrr

arkadaşlarr ben bu haberi duyunca şok oldum..bi yandan inanıyorum bi yandan inanmıyorumm sizce?????
senos_eren
senos_eren
Co-Admin
Co-Admin

Kadın
Nereden : konya
Hobileri : kitap okumak,bilgisayar oyaamk, reim yapmak v.s

şok oldmm!!!!! Empty Geri: şok oldmm!!!!!

Mesaj  cemrenin_aşkısı 22.09.07 21:42

bunu biliodum kesin 4 yüz fanları uydurmuştur(bence)
cemrenin_aşkısı
cemrenin_aşkısı
Administrator
Administrator

Kadın
Nereden : Ankara
Hobileri : İnternette dolaşmak,kitap okumak
Karma Puanı : 10

https://gruphepsifanclub.iftopic.com

Mesaj  viktorya 22.09.07 22:29

bence de yani 400 fanları uydurmuştur bu saçmalıklar
viktorya
viktorya

Mesaj  senos_eren 23.09.07 10:09

ilk başta bende öle düşündümdee öle bişey olursa Question Sad Sad Sad yada olmuşsa Question Sad Sad Sad Sad
senos_eren
senos_eren
Co-Admin
Co-Admin

Kadın
Nereden : konya
Hobileri : kitap okumak,bilgisayar oyaamk, reim yapmak v.s

Mesaj  cemreci betüş 23.09.07 11:01

yok yaa öle deildirr benceeeee hem biz siteleri eğlence niyetli kuruyoruz ve üye oluyoruz ve dizi biterken hepsi site verio fansitesi yani bence öle deildirler raportajlalrında hep samimi davranıolarrr
cemreci betüş
cemreci betüş
Moderatör Adayı
Moderatör Adayı

Kadın

http://www.gruphepsimanyax.forumlari.net