BİLGİNİZ OLSUN DİYE AÇTIM
+3
senos_eren
cemrenin_aşkısı
cemremmm...
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
BİLGİNİZ OLSUN DİYE AÇTIM
ARKADAŞLAR BİLEMEDİKLERİNİZİ YAPAMADIKLARINIZI BİZ MODLARA VEYA S.MODLARA DANIŞABİLİRSİNİZ.BİZLERDE SİZLERE YARDIM ETMEK İSTERİZ.SORUNLARINIZI ,YAPAMADIKLARINIZI BİZLERE DANIŞIRSANIZ SEVİNİRİZ.
BU YAZIYI 2 GÜN FLN BEKLETTİKTEN SONRA ÇÖPE STICAM.FORUMDA KİRLİLİK OLMASIN DİYE O NEDENLE BU KONUYU HERKESİN OKUMASINI İSTİYORUM.
TŞKLERRR.........
BU YAZIYI 2 GÜN FLN BEKLETTİKTEN SONRA ÇÖPE STICAM.FORUMDA KİRLİLİK OLMASIN DİYE O NEDENLE BU KONUYU HERKESİN OKUMASINI İSTİYORUM.
TŞKLERRR.........
cemremmm...- Geçerken Uğradım
Geri: BİLGİNİZ OLSUN DİYE AÇTIM
teşekkürler....
senos_eren- Co-Admin
-
Nereden : konya
Hobileri : kitap okumak,bilgisayar oyaamk, reim yapmak v.s
SAĞOL CNM...
EWT.MODERATÖR ARKADAŞIMIZIN DA DEDİĞİ GİBİ ADMİNLER,MODERATÖRLER VE S.MODERATÖRLER SİZLERİN HER KONUDA BİZE HERŞEYİ SORMANIZ İÇİNDİR.SİTEDE ANLAMADIĞINIZ,SORMA İHTİYACI HİSSETTİĞİNİZ ZAMAN HEP BANA,ADMİNLERE,MODERATÖRLERE VE S.MODERATÖR ARKADAŞIMA ÖM ATABİLİRSİNİZ.ÇÜNKÜ BU SİTEYİ BİR TEK ADMİNLER DEĞİL,SİZLERDE BÜYÜTECEKSİNİZ.SİTEYE KATKINIZ OLMASINI İSTİOSANIZ SİTEMİZİ ARKADŞLARINIZA DUYURABİLİRSİNİZ.ONLARDA ÜYE OLSUN.SİTEMİZİ BÜYÜTELİM.AYRICA SİTEMİZDE KONU EKSİKLİĞİ VAR.KÖTÜ OLMAMAK ŞARTIYLA GÜZEL,İLGİ ÇEKİCİ KONULAR AÇABİLİRSİNİZ.
TEŞEKKÜRLER....
S.MODERATÖRÜNÜZ..
EWT.MODERATÖR ARKADAŞIMIZIN DA DEDİĞİ GİBİ ADMİNLER,MODERATÖRLER VE S.MODERATÖRLER SİZLERİN HER KONUDA BİZE HERŞEYİ SORMANIZ İÇİNDİR.SİTEDE ANLAMADIĞINIZ,SORMA İHTİYACI HİSSETTİĞİNİZ ZAMAN HEP BANA,ADMİNLERE,MODERATÖRLERE VE S.MODERATÖR ARKADAŞIMA ÖM ATABİLİRSİNİZ.ÇÜNKÜ BU SİTEYİ BİR TEK ADMİNLER DEĞİL,SİZLERDE BÜYÜTECEKSİNİZ.SİTEYE KATKINIZ OLMASINI İSTİOSANIZ SİTEMİZİ ARKADŞLARINIZA DUYURABİLİRSİNİZ.ONLARDA ÜYE OLSUN.SİTEMİZİ BÜYÜTELİM.AYRICA SİTEMİZDE KONU EKSİKLİĞİ VAR.KÖTÜ OLMAMAK ŞARTIYLA GÜZEL,İLGİ ÇEKİCİ KONULAR AÇABİLİRSİNİZ.
TEŞEKKÜRLER....
S.MODERATÖRÜNÜZ..
hepsici_şeker- Mesaj Sayısı : 24
teşekkürler. bu arada istegimi kabul ettiğiniz içinde sağol
cemrebegum- Mesaj Sayısı : 20
sağol cnm
BéRéN-EréN- Grup Hepsi Hayranı
-
Nereden : Ankara
Hobileri : biLgisayar,msn,kitap okumak vs...
bişi diil asıl siz saolun arkadaşlarr
cemremmm...- Geçerken Uğradım
saoL canım ama gaLiba herkes duydu çöpe ataLım
ya da konu yanLış yerde canım taşıyorum
ya da konu yanLış yerde canım taşıyorum
1 sayfadaki 1 sayfası