Süper Mizah
1 sayfadaki 1 sayfası
Süper Mizah
Tersliklerle Dolu Bir Mektup
Sevgili oğlum,
Hızlı okuyamadığını bildiğim için bu mektubu yavaş yavaş yazıyorum.Son günlerde bütün işlerimiz tersine gittiği için sana mektup yazmamız gecikti.Geçenlerde bir gazetede ‘’insanın başına kazalar genellikle evlerinin civarında gelir’’ diye bir haber okuyunca,evimizi kiraya verip uzak bir mahalleye taşındık.Ama burada da başımıza gelmeyen kalmadı.Buraya geçen hafta iki kere yağmur yağdı.İlki üç gün,ikincisi tam dört gün sürdü.İstediğin yeleği bu mektupla postaya veriyoruz.Ancak,düğmeleriyle paketini ağırlaştıracağını düşünerek,düğmelerini koparmak zorunda kaldık.Düğmeleri yeleğin iç cebine koyduk,alınca yerlerine dikersin.Taşındığımız evde bizden önce oturanlar,taşınırken adresleri değişmesin diye kapı numaralarını da söküp götürmüşler;o yüzden yeni adresi de veremiyoruz sana.Gözlerinden öperiz.Seni seven ailen.
Not:Sana biraz para da gönderecektik ama zarfı kapatmışız.
• SON SÖZLER
• Sen de her paketi bomba zannediyorsun
• Sese bakılırsa bence saat var paketin içinde…
• Doğalgazın ülkemize hayırlı olmasını diliyor ve doğalgaz ile çalışan ilk ocağı huzurlarınızda yakıyorum.
• Aya bak aya!Kamyon farı gibi..
• Suyun derinliği önemli değil,asıl iş atlamasını bilmektir.
• Cep telefonuyla uçaktan arıyorum.
• Sevgilim,abin bizi görse ne yapardı??
• Tüplerimiz sigortalıdır hanımefendi,bakın deniyorum.
• Korkma bu tünelden yıllardır tren geçmiyor.
• Yalan söylüyorsam şuracıkta öleyim.
• Ben sarı ışıkta geçerim.
Sevgili oğlum,
Hızlı okuyamadığını bildiğim için bu mektubu yavaş yavaş yazıyorum.Son günlerde bütün işlerimiz tersine gittiği için sana mektup yazmamız gecikti.Geçenlerde bir gazetede ‘’insanın başına kazalar genellikle evlerinin civarında gelir’’ diye bir haber okuyunca,evimizi kiraya verip uzak bir mahalleye taşındık.Ama burada da başımıza gelmeyen kalmadı.Buraya geçen hafta iki kere yağmur yağdı.İlki üç gün,ikincisi tam dört gün sürdü.İstediğin yeleği bu mektupla postaya veriyoruz.Ancak,düğmeleriyle paketini ağırlaştıracağını düşünerek,düğmelerini koparmak zorunda kaldık.Düğmeleri yeleğin iç cebine koyduk,alınca yerlerine dikersin.Taşındığımız evde bizden önce oturanlar,taşınırken adresleri değişmesin diye kapı numaralarını da söküp götürmüşler;o yüzden yeni adresi de veremiyoruz sana.Gözlerinden öperiz.Seni seven ailen.
Not:Sana biraz para da gönderecektik ama zarfı kapatmışız.
• SON SÖZLER
• Sen de her paketi bomba zannediyorsun
• Sese bakılırsa bence saat var paketin içinde…
• Doğalgazın ülkemize hayırlı olmasını diliyor ve doğalgaz ile çalışan ilk ocağı huzurlarınızda yakıyorum.
• Aya bak aya!Kamyon farı gibi..
• Suyun derinliği önemli değil,asıl iş atlamasını bilmektir.
• Cep telefonuyla uçaktan arıyorum.
• Sevgilim,abin bizi görse ne yapardı??
• Tüplerimiz sigortalıdır hanımefendi,bakın deniyorum.
• Korkma bu tünelden yıllardır tren geçmiyor.
• Yalan söylüyorsam şuracıkta öleyim.
• Ben sarı ışıkta geçerim.
1 sayfadaki 1 sayfası